UITNODIGING EN CALL FOR ABSTRACTS | Vlaams-Nederlandse Conferentie Onderzoek Sociaal Werk en Pedagogiek

Op 17 februari 2022 vindt de Vlaams-Nederlandse Conferentie Onderzoek Sociaal Werk en Pedagogiek plaats, gehost door Fontys Hogeschool Pedagogiek (locatie Eindhoven of Tilburg). Het sociaal en pedagogische werk wordt in beide landen geconfronteerd met gelijkaardige uitdagingen, zoals diversiteit en inclusie, politisering van sociaal werk en overheden die de principes van marktwerking hebben omarmd. Zo ook het pedagogisch- en sociaalwerkonderzoek. De Vlaams-Nederlandse conferentie wil het debat over de landsgrenzen stimuleren, door kennis uit te wisselen en samenwerking nader te verkennen en te verdiepen. Meld je hier aan.  De abstracts kunnen aangeleverd worden bij Lisbeth Bakker, e-mail: platformlectorensw@hr.nl

Posted in

LisbethBakker

Laat een reactie achter